Connect with us on social media!

Flu Season 2019


This is the crew of painters who completely changed the look and feel of The Chalet! Wow, what a difference! After the skylights and the additional windows were added into the structure, this crew worked tirelessly for 3 days to paint the entire area! The Chalet is a special care neighbourhood for those who are living with dementia. One family member said, you can already feel the difference in the mood - much calmer with the new colors and the openness - Thank you to Kelly and his crew!

This is the crew of painters who completely changed the look and feel of The Chalet! Wow, what a difference! After the skylights and the additional windows were added into the structure, this crew worked tirelessly for 3 days to paint the entire area! The Chalet is a special care neighbourhood for those who are living with dementia. One family member said, "you can already feel the difference in the mood - much calmer with the new colors and the openness" - Thank you to Kelly and his crew! ... See MoreSee Less

WTG Everybody!! Great job! 💛🧡💜

4 months ago
Avatar

Looks awesome! Thanks to an amazing crew!

4 months ago
Avatar

Comment on Facebook